Κραγιόν Αποκεράτωσης

Κραγιόν Αποκεράτωσης

Εύχρηστο Stick αποκεράτωσης 

Αποκλειστικά για εξωτερική χρήση σε μοσχάρια 8 με 30 ημερών

Ένα stick 7.0g καυστικού καλίου

Για χρήση σε περίπου 4 με 6 διαφορετικά ζώα

Δοσολογία

Τρίβουμε στη ρίζα και γύρω περιοχή των κεράτων, σθεναρά, με το stick μια φορά για 1-2 λεπτά

Οδηγίες Χρήσης

Το κραγιόν αποκεράτωσης προορίζεται για ζώα 8 με 30 ημερών, όπου και οι ρίζες των κεράτων τους μπορούν να βρεθούν/ψηλαφιστούν με ευκολία.

  1. Ξυρίζουμε ή κουρεύουμε την περιοχή σε διάμετρο περίπου 3 εκ. από τη ρίζα του κέρατου 
  2. Ρίχνουμε μια με δύο σταγόνες νερού
  3. Τρίβουμε την περιοχή με το stick για 1-2 λεπτά

Προφυλάξεις

Το κραγιόν αποκεράτωσης είναι εξαιρετικά καυστικό και διαβρωτικό προϊόν. Πάντα να φοράτε προστατευτικά γάντια κατά τη χρήση του. Αποφύγετε κάθε επαφή με το απροστάτευτο δέρμα και τις βλεννογόνους του σώματος. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα, θα αισθανθείτε έντονο καύσο και το δέρμα θα γίνει τραχύ και η επιφάνεια του θα διαβρωθεί. Το σημείο θα πρέπει να φροντιστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι το αίσθημα καύσου και τα συμπτώματα δεν θα εξαπλωθούν και σε άλλα σημεία. Το ρίσκο, αυτό, αυξάνεται αν ξεπλυθείτε με άφθονο νερό. 

Διατήρηση

Να φυλάσσετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία (πλαστική κυλινδρική θήκη). Σε περίπτωση αποθήκευσης του stick εκτός του καλύμματος, το προϊόν θα απορροφήσει την υγρασία της ατμόσφαιρας, και θα χάσει την δραστικότητα του, με αποτέλεσμα να απαιτείται επαναληπτική εφαρμογή. 

27-21-0019

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών σας
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Για να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία στους χρήστες μας χρησιμοποιούμε Cookies. Επιλέγοντας να συνεχίσετε συναινείτε στη χρήση Cookies.